Hinnasto

Myyntipaikka viikko / 7 vrk 25 €

  • Sisältää myyntipaikan, henkarit, yhden tarra-arkin (30 kpl tarralappuja) sekä kaksi paperiarkkia.

Lisätarra-arkki 0,50 € kpl

Eurolavapaikka myyntipaikan yhteydessä viikko / 7 vrk 5 €

Pelkkä eurolavapaikka viikko / 7 vrk 15 €

Arvoesineille lukollinen lasivitriinipaikka hinta sop. muk. riippuen tavaran määrästä ja koosta.

Lisäpalvelut

Myyntipaikan päivittäinen huolenpitopalvelu 1 € / päivä

Avaimet käteen palvelu 20 €

  • Sisältää myyntipaikan täytön sekä tyhjennyksen täysin PH Kirpikksen toimesta

Pöydän vuokraaminen

Pöydän voi varata käymällä paikanpäällä tai soittamalla numeroon 044-2357628. Myyntipöytiä vuokrataan lyhimmillään seitsemäksi päiväksi (niitä päiviä kun PH Kirppis on kiinni, ei lasketa vuokra-aikaan, esim. jouluaatto). Varaa paikka omalla nimelläsi ja ole valmis tarvittaessa todistamaan henkilöllisyytesi. Pöydän vuokraajan tulee olla täysi-ikäinen. Esteen sattuessa peru pöytävarauksesi mahdollisimman pian. Maksimivuokra-aika yhdellä kertaa on neljä viikkoa jonosta riippuen.

PH Kirppis on itsepalvelukirpputori ja tarkoitettu lähinnä yksityishenkilöiden käytetyn tavaran myyntipaikaksi. Uuden tavaran myyjien tulee neuvotella myyntipaikasta henkilökunnan kanssa ennen varauksen tekemistä.

Myyntipaikan vuokran maksu

Vuokranmaksun voi suorittaa heti tai aina viikon jälkeen tilitettävistä myynneistä.

Myyntijakson alkaessa

Voit tuoda myyntitavarasi aloituspäivänäsi aukioloaikojen puitteissa tai edellisenä päivänä viimeisen aukiolotuntimme aikana (ark. 17-18, vkl. 14-15). Ilmoittaudu kassalle, asettele tavarat siististi myyntipaikallesi. Huomioi, että kaikki tuotteesi mahtuvat vuokraamasi myyntipaikkaan, käytävä ja lattiapintaa ei saa käyttää myytävien tavaroiden sijoitteluun.

Hinnoittelu ja hintalaput

Hinnoittele jokainen tuote erikseen, hintalapussa on valmiina pöytänumero sekä viivakoodi. Kirjoita itse kuvaus tuotteesta sekä hinta. Hintalappua ei irroteta tuotteesta eikä palauteta. Mieti tarkoin paikka johon hintalapun sijoitat, sillä tarra saattaa jäädä hyvinkin tiukasti kiinni. Käytä vain meiltä saamiasi hintalappuja sillä niitä on jokaista vain yksi kappale / viivakoodi. Hintalapussa on ilmoitettava jos tuote on viallinen. Kirjoita tiedot hintalappuun mustekynällä tai tussilla. Kirjoita laput selvällä käsialalla ja kiinnitä erityisesti huomiota numeroiden luettavuuteen. Käytähän nollia hinnan perässä (1,00) niin hintoja on vaikeampi muuttaa. Kun haluat alentaa jonkin erillisen tuotteen hintaa, tee uusi hintalappu. Emme voi myydä tuotetta jos hintaa on muutettu suttaamalla vanha hinta. Jos haluat alentaa kaikki pöydässä olevat tuotteet esim. -50%, pyydä kassalta ALE-kyltti.

Rahojen tilitys

Tilitämme myynnistäsi tulleet rahat kassakoneen antaman tilityksen perusteella. Käytössämme on viivakoodijärjestelmä. Tarkista tilitys heti, niin voimme korjata mahdolliset virheet. Myöhemmin ilmaantuneita epäselvyyksiä emme korvaa. Rahatilitys on aina reaaliaikainen ja se tulee suoraan myyntijärjestelmästämme. Tilitämme rahat myyntijakson päätyttyä tai sitä seuraavana arkipäivänä. Turvallisuussyistä emme säilytä käteistä liiketiloissamme, joten myyntituottosi maksetaan verkkopankin kautta (IBAN muodossa). Voimme maksaa tilityksen myös käteisellä, mutta tästä on sovittava kaksi päivää aikaisemmin. Tilityksen yhteydessä on varauduttava todistamaan henkilöllisyys.

Myyntijakson päätyttyessä

Toivomme sinun tulevan ajoissa tyhjentämään pöytäsi. Pöydän tulee olla tyhjä viimeisenä myyntipäivänä viimeistään 1 tunti ennen sulkemisaikaa. Mikäli myyntipaikka ei ole tyhjä määräaikaan mennessä, veloitamme tyhjentämisestä 10 €. Jos myymättömiä tuotteita ei ole noudettu pois viiden päivän kuluttua myyntiajan päätyttyä, katsotaan tuotteet hylätyiksi ja niiden omistus siirtyy kirpputorillemme. Ilmoita kassalle aloittaessasi pöydän purkaminen. Suosittelemme kierrosta kirpputorillamme, ainakin viimeisenä päivänä lähtiessäsi, sillä tavaroita ja vaatteita kulkeutuu asiakkaiden käsissä muihin pöytiin.

Myyjän vastuu

PH Kirppis ei vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun siitä riippumattoman syyn sattuessa. Kirpputori ei ole vastuussa varastetuista tai kadonneista tuotteista. Henkilökunta tekee parhaansa estääkseen varkaustapaukset. Ilmoitamme kaikki varkaudet aina poliisille. PH Kirppiksellä on tallentava kameravalvonta.

Vinkkejä hyvään myyntitulokseen

Oikean hintaiset tavarat myyvät parhaiten. Puhtaat, ehjät ja silitetyt vaateet menevät paremmin kaupaksi. Tuo myyntiin sen kuntoista tavaraa mitä itsekin ostaisit. Myyntipaikan siisteydestä vastaa paikan vuokraaja. Myyntipaikkaa kannattaa käydä järjestelemässä jakson aikana ja tuoda lisää myytävää. Voit ostaa meiltä myös päivittäisen myyntipaikan huolenpitopalvelun. Siisti ja sopivasti täytetty pöytä houkuttelee asiakkaita ostamaan.

Erikoistuotteet

Arvokkaat tavarat, esim. korut ja kellot voi tuoda myyntiin lasivitriiniin, hinta sopimuksen mukaan. CD- ja DVD levyistä voi tuoda sisällön kassalle. Suosittelemme, että laitat levyn esim. suodatinpussiin ja kirjoitat päälle pöytäsi numeron sekä levyn nimen.

Kirpputorillamme ei saa myydä

K18 tuotteita, piraattituotteita, aseita, tupakkatuotteita, alkoholia, lääkkeitä, huonekasveja, haisevia tai likaisi tuotteita, elintarvikkeita, avattua tai käytettyä kosmetiikka. Ethän tuo likaisia tai rikkinäisiä vaatteita. Pidätämme oikeuden poistaa kielletyt tuotteet myynnistä mikäli niitä havaitsemme. Elintarvikkeiden myynnistä on sovittava erikseen.

Löytötavarat

Meiltä löytyy löytöpiste jonne kerätään tuotteet joista on kahdonnut hintalappu. Säilytämme näitä tuotteita kaksi viikkoa, jonka jälkeen ne siirtyvät PH Kirppiksen omistukseen.

PH Kirppis varaa oikeuden käyttää myynnissä olevien tuotteidesi kuvia myymälässä, kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Kirpputorin työntekijöillä on vastuuvakuutus jos työntekijät vahingossa rikkovat myyntiin tuotuja tuotteita.

Mikäli sinulla on kysyttävää vastaamme kassalla tai voit soittaa numeroon 044-2357628. Tai sähköpostilla kirppis.ph@gmail.com. Huom! Ei pöytävarauksia sähköpostiin.